Orthopedische schoenen | Orthosystems | Geel & Overpelt

Hoe creëren we op jouw maat
de perfecte orthopedische schoenen?


Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

1. Eerste afspraak voor een opmeting


Tijdens de eerste afspraak bespreken we je voetproblemen en luisteren we naar de verwachtingen voor je orthopedische schoenen. Heb je nood aan stadsschoenen, werkschoenen, sportschoenen,…?

Tijdens deze eerste afspraak nemen we ook je maten via een gipsafdruk van je voeten. Aan de hand van deze afdruk maken we een leest.

Mits voorschrift van een geneeskundig specialist krijg je van het ziekenfonds een groot deel van je orthopedische schoenen terugbetaalt. Je mag jaarlijks of tweejaarlijks een paar orthopedische schoenen laten maken, mits je een medisch voorschrift van een geneeskundig specialist kan voorleggen.

Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

2. Passen van de leest & keuze van het model


Eén à twee weken later kom je opnieuw langs om de leest te passen. We schaven deze bij totdat alles 100% correct zit.

Vervolgens bespreken we zeer gedetailleerd jouw verwachtingen. Heb je ergens in een schoenenwinkel, op internet, in een magazine,… een schoen gezien die je aanspreekt? Neem dan zeker een foto mee. Wij maken jouw orthopedische schoenen 100% op maat, volledig volgens jouw wensen.

Alles is mogelijk op vlak van kleuren, materialen, zolen,…. Een stijlvolle stadschoen, een speelse kinderschoen, een stevige werkschoen met versterkte tippen, een elegante hakschoen, een modieuze sneaker,…?

Ons doel? Modieuze en functionele orthopedische schoenen maken waarmee je zonder pijn en vol trots naar buiten stapt.

Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

3. Uittesten van je orthopedische schoenen


Al een vijftal weken na het passen van de leest zijn je orthopedische schoenen volledig klaar. Je komt opnieuw op afspraak langs om je schoenen uit te proberen.

Ook achteraf ben je altijd welkom. Knelt het ergens of voelen je orthopedische schoenen niet helemaal perfect aan? Wij passen het binnenwerk aan totdat het 100% goed zit. Je komt zoveel keer terug als nodig, zonder enige meerkost.

Orthopedische schoenen nodig?
Bel 014 70 83 41 voor een afspraak.