Over ons | Orthosystems | Geel & Overpelt
Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

Vooraleer zich met Orthosystems te vestigen in Geel - Winkelomheide en Overpelt, had Patrick Peters een succesvol orthopedisch bedrijf in het Oost-Vlaamse Melsele.

Meteen na de schoolbanken stortte hij zich op het vak. Eerst werkte hij in loonverband, nadien bouwde hij succesvol zijn eigen zaak uit.

In 2008 volgde de verhuis naar een nieuw atelier in Geel.

Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

Luisteren naar wensen


Al die jaren bleef Patrick Peters trouw aan zijn visie: orthopedische schoenen en steunzolen moeten niet alleen hun corrigerend en ondersteunend werk verrichten, ze moeten ook aangenaam zitten én mooi ogen. Deze aanpak vraagt het nodige maatwerk én tijd voor de patiënt.

Alleen wanneer je goed naar mensen luistert, weet je welke verwachtingen ze hebben. Elke steunzool of orthopedische schoen wordt met veel zorg gemaakt.

Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

Opvolging verzekerd


Sinds 2011 is met zoon Dries de opvolging verzekerd. Ook hij studeerde inmiddels af als orthopedisch technieker. Aan de zijde van vader Patrick doet hij de nodige ervaring op.

Net als zijn vader wil hij absoluut het ambachtelijk vakmanschap en de persoonlijke toewijding die typisch zijn voor Orthosystems trouw blijven.

Orthopedische schoenen of steunzolen nodig?
Bel 014 70 83 41 voor een afspraak.