Steunzolen | Orthosystems | Geel & Overpelt

Hoe creëren wij voor jou de perfecte steunzool?


Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

1. Eerste afspraak voor een opmeting


Bij een eerste afspraak nemen we de maat en vorm van je voetzool met een paraffineplaat. Wij selecteren deze opmetingstechniek omdat ze ons het perfecte beeld geeft van je voetzool.

Tijdens deze afspraak bespreken we diepgaand waarvoor de steunzool moet dienen. Op basis hiervan selecteren we de juiste materialen en analyseren we welke demping vereist is. Heb je bijvoorbeeld nood aan extra demping? Is leer of kunststof voor jouw situatie het meest geschikt? Tal van parameters spelen daarbij een rol.

Wij zijn dé specialist in het maken van fijne steunzolen die toch de nodige steun en correctie bieden voor je voeten. Deze steunzolen kan je perfect dragen in elegante schoenen.

Mits voorschrift van een geneeskundig specialist krijg je van het ziekenfonds een groot deel van je steunzolen terugbetaalt.

Orthosystems | Mooie orthopedische schoenen en steunzolen op maat

2. Passen van steunzool in je schoenen


Binnen een termijn van één à twee weken zijn je steunzolen klaar. Bij het afhalen vragen we altijd om de schoenen mee te brengen waarin je de steunzolen wilt dragen.

Aan de hand van de vorm van je schoenen knippen we de steunzolen op maat, zonder aan het functionele gedeelte van je steunzolen te raken.

Zo ga je gegarandeerd naar huis met fijne steunzolen die hun correctiewerk doen én perfect passen in je schoenen.

Steunzolen nodig?
Bel 014 70 83 41 voor een afspraak.